Координатор одељења: др Љубинка Маринковић специјалиста педијатрије

У оквиру Одељења здравствене оперативе за педијатрију обављају се специјалистички прегледи деце и пружа хитна медицинска помоћ деци на месту догађаја (терен или педијатријска амбуланта) и у току санитетског превоза (са терена или из амбуланте) до одговарајуће стационарне здравствене установе.

Рад педијатријског одељења је организован у 5 оперативних смена:

  1. пријем и обрада налога за интервенције путем телефона „194“
    Пружају се медицински савети. Путем посебног телефона 011/36 14 350
  2. педијатријска амбуланта хитне медицинске помоћи
  3. педијатријске екипе 

Педијатријска служба унапређује и проширује делатности кроз континуирану едукацију кадрова, набавку савремене опреме и праћење савремених достигнућа у области дечије педијатрије.

Ова интернет страна користи колачиће сајта, колачиће трећих лица који нису повезани са маркетингом (као што је аналитика) и маркетинг колачиће. Посетом и коришчењем овог wеб сајта Ви дајете Вашу сагласност да Ваш претраживач преузме колачиће сајта и (аналитички) колачиће који нису повезани са маркетингом. Ви прихватате коришћење других колачића притиском на дугме „прихвати“. Ако не притиснете дугме „прихвати“, употреба колачића ће бити ограничена на колачиће сајта и колачиће трећих лица који нису повезани са маркетингом (аналитика).