Koordinator ambulante: Prim. dr Dušanka Stevović Gojgić, specijalista opšte medicine, subspecijalista ultrazvuka u kliničkoj medicini

Glavni tehničar ambulante: Željko Popović, medicinski tehničar

U okviru Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć Beograd, postoji ambulantna služba koju čini 10 ambulanti u okviru kojih se obavlja pregled pacijenata sa urgentnim stanjima. Najčešća urgentna stanja zbog kojih se javljaju pacijenti su: bol u grudima, trbuhu, glavi, poremećaji svesti, sa ili bez neuroloških ispada, otežano disanje, povrede praćene krvarenjem ili bez njega, kontuzije, prelomi, alergijske reakcije, itd. U okviru pregleda obavlja se opšti fizikalni pregled, EKG zapis, određivanje nivoa šećera u krvi i oksigenometrija, nakon čega se sprovodi adekvatna terapijska procedura. U slučaju potrebe za lečenjem u stacionarnoj ustanovi, pacijent se upućuje u nadležnu ustanovu, a u slučaju lošeg opšteg stanja, prevozi se ambulantnim kolima hitne pomoći pod nadzorom lekarske ekipe.

AMBULANTE u sastavu službe:

1. U zgradi Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Beograd, u ulici Franše D'Eperea br. 5,rade ambulanta za odrasle, ambulanta za decu i ambulantaza ultrazvučnu dijagnostiku.

  1. Ambulanta za odrasle radi 24 časa, i u njoj se smenjuje na 12 sati po jedna ekipa koju čine lekar specijalista i medicinski tehničar/sestra.
  2. Ambulanta za decu
  3. Ambulanta za ultrazvučnu dijagnostiku radi od 8-15 časova svakog radnog dana, i u njoj radi lekar subspecijalista ultrazvuka u kliničkoj medicini i medicinski tehničar/sestra.

Adresa: Franše D'Eperea br. 5, Savski venac

Kontakt telefoni: 011/ 3615 013 ambulanta za odrasle

011/ 3622 037 ambulanta za ultrazvuk

011/ ambulanta za decu

1. Ambulanta „Stari grad“u okviru koje se radi Holter monitoring dijagnostika i ultrazvuk srca. U njoj rade dva lekara specijalisti interne medicine - kardiologa i dva medicinska tehničara.
Adresa: Kralja Petra 10a, Stari grad

Kontakt telefon: 011/ 3282 351

Radno vreme: 8-15 časova, svakog radnog dana.

1. Ambulanta „Vračar“ radi u okviru Sportskog centra „Vračar“, čije usluge koriste zaposleni u sportskom centru i korisnici usluga sportskog centra. U njoj radi lekar specijalista interne medicine - kardiolog i medicinski tehničar/sestra.
Adresa: Sjenička 1, Vračar

Kontakt telefon: 011/

Radno vreme: 9-21 časova, svakog dana.

1. Ambulanta „Specijalni sud“ koja radiu okviru Specijalnog suda u Beogradu i namenjena je zaposlenima i korisnicima suda. U njoj radi lekar specijalista i medicinski tehničar/sestra.
Adresa: Ustanička 29, Voždovac

Kontakt telefon: 011/ 3082 794

Radno vreme: 7:30-14:30 časova, svakog radnog dana.

1. Ambulanta „Kasacioni sud“ koja radi u okviru Vrhovnog kasacionog sudau Beogradu i namenjena je zaposlenima i korisnicima suda. U njoj radi lekar specijalista i medicinski tehničar/sestra.
Adresa: Nemanjina 9, Savski venac

Kontakt telefon: 011/3604 620

Radno vreme: 7:30-14:30 časova, svakog radnog dana.

1. Ambulanta „Sajam“ koja radi u okviru Beogradskog sajmapo rasporedu koji određuje Beogradski sajam, a na osnovu planiranih događaja i namenjena je zaposlenima i posetiocima Beogradskog sajma. U njoj radi lekar specijalista i medicinski tehničar/sestra.
Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 14, Savski venac

Kontakt telefon: 011/

Radno vreme: 9-17 časova, svakog dana.

1. Ambulanta „Batajnica“ u okviru zdravstvene stanice Batajnica Doma zdravlja„Zemun“.U njoj radi lekar specijalista i medicinski tehničar/sestra.
Adresa: Jovana Brankovića 1, Batajnica

Kontakt telefon: 011/ 7870033

Radno vreme: 19-07 časova, svakog dana.

1. Ambulanta „Sremčica“ u okviru zdravstvene stanice „Sremčica“ Doma zdravlja „Dr Simo Milošević“. U njoj radi lekar specijalista i medicinski tehničar/sestra.
Adresa: Beogradska 150, Sremčica

Kontakt telefon: 011/

Radno vreme: 19-07 časova, svakog dana.

ambulante

Poštovani pacijenti, naša obaveza i zadovoljstvo je da Vam pružimo kvalitetnu zdravstvenu uslugu.

Ova internet strana koristi kolačiće sajta, kolačiće trećih lica koji nisu povezani sa marketingom (kao što je analitika) i marketing kolačiće. Posetom i koriščenjem ovog web sajta Vi dajete Vašu saglasnost da Vaš pretraživač preuzme kolačiće sajta i (analitički) kolačiće koji nisu povezani sa marketingom. Vi prihvatate korišćenje drugih kolačića pritiskom na dugme „prihvati“. Ako ne pritisnete dugme „prihvati“, upotreba kolačića će biti ograničena na kolačiće sajta i kolačiće trećih lica koji nisu povezani sa marketingom (analitika).